ännu en helg mot sitt slut

matteprovet i fredags är nu avklarat i alla fall, känns skönt. fredagen spenderades hemma hos anton, spelade på lite tennis och fotboll. fick 12rätt tillsist men vann 42 spänn så lyckan var väl inte den största.

summering av lördagen: 1klubba fattigare, nästan 2bollar fattigare, 3poäng rikare. ja eller det där var mer en summering av våran match som utspelade sig mot sten sture. fick först ett skott i klockspelet och det var jobbigt att andas där en stund, men i nästa byte fick jag ett till så det jämnade ut sig. vi vann i alla fall matchen. sedan bar det av hemåt och väl där kollade jag på sverige-portugal.

idag har jag inte gjort så mycket förutom en sväng ner på stan för middag med mattsson. mycket trevligt.

ciao

lost a link

så var det torsdag igen då, skönt kan tyckas. fast inte idag med tanke på att det är matteprov som gäller i morgon, segt. men men det är bara att hoppas att det går bra.

i helgen som gick så tog vi revansch på roslagen, som vann mot oss i dm-finalen, vi besegrade dem med 5-1. på lördag möter vi sten sture och går för seger.

i tisdags var vi på åsiktsmässa och jag slogs av tanken att: för att värva medlemmar och lyssnare borde man ha en utåtriktad och säljande person. tänk på det nästa gång förbundet som hade någon som stog och snackade om tabletter. sedan bar det av ner på stan för att träffa E.T en liten stund, trevligt. 

aja nu ska jag fortsätta plugga eller äta bullar, får se


somethin' to belive in

bye

long time no see

oj det var länge sedan sist nu, det har väl säkert hänt en del.till och börja med så förlorade vi dm-finalen mot roslagen. men vi har revansch nu i helgen hemma i lådan. senare samma vecka så fick vi reda på att en av våra tränare var tvungen att sluta. men avslutningen på denna vecka blev i alla fall lite bättre innebandymässigt då vi vann seriepremiären borta mot fanna med 6-5.

annars har det varit skola, första provet för året i tisdags, fysik. och så har vi börjat smida på vårat projektarbete. nu är det helg och det lär väl bli mycket vila och så givet vis match.

igår så var man en straffspark i den 79:onde minuten ifrån 2000kr på tipset, menmen det är väl det som är det roliga med spel antar jag. gick i alla fall lite plus.

life is a rollercoaster

bye

RSS 2.0