down on my knees

ja var ska man börja, långt mellan inläggen, nytt år och idag också början på sista terminen i gymnasiet. det har alltså varit lov fram tills idag och det har som vanligt varit väldigt skönt att kunna vara uppe hur länge som helst för att sedan vakna när som helst. Det är inte var dag man unnas den lyxen och när skolan är slut blir det väl antagligen ännu mindre av den varan. nu så här till slutet av skolgången så blir det en jäkla massa frågor om vad man ska göra sen, var jag tar vägen eller vill ta vägen nämns inte.

det här lovet känns det som att jag slöat mer än vanligt och körde igång med ett långt träningspass härom dagen. men till vilken nytta då man nu är hemma från kvällens träning med laget och två dagar kvar till en rätt betydelsefull match. det är bara hoppas att man blir frisk eller så får man väl spela som sjuk. 

orkar inte skriva särskilt mycket om vad jag gjorde på lovet då det spenderades till stor del hemma. allt som oftast även med någon vid min sida.

orkar inte heller göra någon lista över det gågna året och det som precis påbörjats som alla andra utan jag sticker ut hakan och låter bli.

nu är det lite mindre än ett år till nästa julskinka, nästa storslagna nyårs middag osv... dock är det sommaren jag längtar efter just nu.


ibland gör man saker man inte kan ångra men kunde gjort annorlunda

har så jäkla ont i vaderna att det får bli till att värma en vetekudde för att inte behöva gå på knäna resten av veckan känns det som.


ha´t

RSS 2.0