Så rätt man kan ha

just hemkommen från träning, säsongens sämsta för min del tror jag minsann. annars har det varit en slapp skoldag där vi hade matte och på eftermiddagen profil och fick programera sköldpaddan torsten till att göra olika saker. sedan skulle vi även presentera idéer till projektarbete och det var lättare sagt än gjort kanske, förslag mottages gärna.

I morgon är det en lektion som gäller om ens det eftersom vi ska ha skolfoto, sedan är det helg. En matchledig sådan.

ciao bella


med drömmen från igår

bittersweet

men hallå!

har precis slagit igen matteboken efter lite läxläsning. annars har dagen varit slapp, degat med jonas sedan igår. skulle lämna blod men då hade centralen precis stängt tre minuter tidigare.

igår fick vi träffa våran nya svensklärare, känns tråkigt att byta med en tredje del kvar att läsa i kursen men men det är bara hoppas det blir bra.

i morgon är det skola och sedan träning som gäller.

ciao


tystnad eller lögner


örnens klor

ja det utspelade sig som tidigare nämnt en batalj i bunkern igår och vi gick slutligen vinnande ur striden med siffrorna 8-6. det satt dock hårt inne och avgjordes först i slutminutrarna då vi vände 5-6 till 8-6. matchen spelades för övrigt i 4 perioder för att vi var så många och alla skulle få luft under vingarna. efter matchen drog jag hem och bara tog det lugnt resten av kvällen, gick och käkade pizza hos mamma och bara vilade mig.

what a feeling

idag var det skola och vi inledde med profilpresentation i en halvtimme sen rast tills efter lunch då vi hade fysik och efter den slutade vi. drog hem och somnade framför tv:n. och nu kom jag nyligen hem efter en liten vistelse med kim.


redan slut

ciao


the last day

nu är det en timme kvar tills vi har samling för dagens match. Premiärmatch hemma i bunkern mot saga, blir trevligt. idag är sista dagen på os också, vilket betyder att det bara är ett stort evenemang kvar för i år nämligen innebandy-vm i december.

nu har skolan dragit igång också, det var dock inte så betyngande de första dagarna, för den ena tillbringades i klassrum en timme och sedan tipspromenad och den andra var vi lediga med hem uppgifter i matte. så jag och jonas passade på att elda upp massa grejjer han hade hemma och bara slöade.

igår tog man det lugnt med några filmer och i sällskap med kim.

ciao


life is a mystery

må så vara

gårdagens match slutade tyvärr med en 4-3 förlust efter att vi hämtat upp 3-1 till 3-3, menmen. var ändå nöjd med matchen. efter matchen drog jag och käkade på max innan jag återvände till allianshallen för att se Storvretas första träningsmatch för säsongen. efter den drog jag hem och bara tog det lugnt.

idag så har det också varit en relativt lugn dag, jag och brorsan drog till fyrishov för att se storvreta spela. annars har man bara varit hemma och degat framför tv:n.

vad morgondagen har att erbjuda är fortfarande okänt.

ciao



tillbaka till framtiden

snart slut

det är inte ofta man skriver men,

ja i måndags jobbade jag och delar av laget med att städa efter reggae-festivalen. Måste säga att det var något utav det lerigaste jag har gjort i alla fall, skönt med en dusch den dagen. det roligaste under arbetets gång var väl då jag höll på att pricka modous panna med en inlagd gurka på 20meters avstånd.

på tisdagen var det dags för säsongens första match och det blev även säsongens första vinst och det av årets nyförvärv gjorde lämpligt nog mål på säsongens första skott. slutsiffrorna skrevs till 16-0.

onsdag och torsdag var det stan som gällde och även kinamat vid de båda tillfällena. så totalt har det på två dagar blivit ca 9 portioner av den varan. men är det gott så är det. det var dessutom en tant som tyckte vi stod i vägen för henne och myntar uttrycket "om ni inte flyttar er på en gång så ska jag se till att ni får 15år på kåken för olaga trängning". Good luck säger jag eftersom man knappt åker in 1år för mord så lät det rimligt. dessutom ska hon va glad att vi flyttade på oss istället för att slå ner henne vilket är lätt hänt med sån attityd.

Idag har jag slappat framför tv:n och kollat på sveriges tennisdubbel som drog ut på tiden, men det blev vinst till slut.

I morgon är det matchdags igen men den här gången lär motsåndet vara lite hårdare än i tisdags eftersom vi möter seriesegrarna från förra året: Loke.

ciao



bara några droppar

jahapp, det har inte hänt så mycket den senaste tiden, förutom att den första innebandyträningen har gått av stapeln och det gick väl rätt hyffsat. sedan var jag och lämnade blod igår, tänker nämligen bli blodgivare, erni ska du med nästa gång kanske, du trivs säkert med nålen i armen och blodet som rinner:D. utöver det så har man väl mest tagit det lugnt ensam, med paulsson eller linda. så man ska väl inte klaga.

och på måndag ska man jobba med laget på reggae-festivalsområdet, kan ju bli riktigt tungt med tanke på hur väderförutsättningarna verkar vara. annars är det väl positivt med regnet så att man inte får dåligt samvete för att man kollar på os dagarna (och nätterna) i ända.

ciao bella




I used to rule the world

RSS 2.0