har man blivit trashcan?

hade anton som nattgäst natten till idag. det var trevligt och man kan väl sumera gårdagen med orden: det finns vissa dileman och möjligheter man inte vill uppleva varken i livet eller i fantasin:P vi pluggade dessutom lite kemi, har ju prov imorgon. får se hur det går.

dagen har varit ganska lugn, började med en slapp spanska lektion och sedan idrottslektion. blev klar med redskapsgymnastiken relativt snabbt så det fick bli lite innebandy också. sedan var det dags för lunch. den var ganska givande faktiskt, blev kallad till bordet där klassens tjejer satt. det jobbiga var att alla hade ätit upp och bara satt och kollade på mig som skulle äta. samtidigt så talades det en hel del skvaller, vet inte varför jag fick höra det men, kan vara kul att vara uppdaterad. var man ofokuserad i bara en sekund missade man något och det fick återupprepas och det var något jag ofta var så... efter lunch var det dags för klassråd och matte innan jag cyklade iväg till fyrishov.

på fyrishov skulle vi ha judo med specialidrotten men på grund av dubbelbokning fick vi börja i gymnastiksalen och det blev mest tänjningsövningar och armhävningar under hela lektionen. kul ändå.

man blir kallad lögnare fast man talar sanning, roligt, speciellt när man ofta håller sig äckligt nära sanningen

mycket man vill dela

ha det

Kommentarer
Postat av: paulina

haha, klart du ska vara uppdaterad ;)

2008-02-11 @ 23:23:22
Postat av: Mathilda

well, hoppas provet gick bra!

2008-02-12 @ 13:41:33
URL: http://thildatarandi.blogg.se
Postat av: Astrid

skvaller är alltid nyttigt :D

2008-02-12 @ 21:17:19
Postat av: amanda

anders ljuger alltid!, don't believe him..

2008-02-13 @ 22:45:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0