humörssvängningar?

jaha då var man hemkommen efter två matcher då, två förluster, två gjorda mål från min sida. började med att åka ut till björklinge för att lira match. matchen var ingen höjdare förutom uppryckningen i slutet från 7-1 till 7-5 men ändå en tung förlust. sedan var det vidare till allians som gällde för möte med sirius. efter uppladdning med pirog och lite trevligt sällskap så blåstes matchen igång. denna match var kanske inte heller någon höjdare om man säger så även om vi visade god inställning matchen igenom även om det gav mest resultat i första och andra. I den tredje perioden klappade vi igenom och matchen slutade 7-3 till sirius.

fick i andra matchens sista paus frågan av axel om jag va lite lack:p i och med att jag åkte ut två minuter efter en knuff i den första matchen och sedan satt å sa massa skit om ja de som låg nära under matchens gång så kan man väl förstå frågan. men kan inte riktigt ge något svar

efter en hel dag ägnad åt innebandy så ska det bli skönt att bara luta sig tillbaka och äta lite godis. får bli plugg imorn.