seg dag

jahaja då sitter man här då, har egentligen inte så mycket att skriva om dagen. har inte gjort särskilt mycket utom tagit en promenad och hämtat saker hos kim. skulle väl ha pluggat egentligen, men det blev inte så mycket av den varan. får väl ta tag i det imorgon.

gårdagskvällen var skojig. inledde med att gå till kim och sedan till ekeby för att där käka på en pizzeria och träffa fler som skulle med på festen. mycket god kebab där faktiskt. sedan gick vi vidare mot hågaby. när vi kom dit visste vi inte var lokalen låg, men vi lyssnade till musiken som ekade, vilket vi inte borde gjort. vi kom till något ställe där ett band satt och repade. sedan gick vi mot centrumet igen och efter en stund i kylan kom vi rätt. festen blev lyckad även om den fick ett tidigt slut och det kom väl mindre folk än vad jag hade förväntat mig. men det var kul och träffa gamla kompisar och nya med för den delen. Kul och småprata med Elsa till exempel då detta inte hör till vardagen kanske:p ännu roligare kanske det var att se kim dansa. kung på golvet?

aja imorrn är det match, den är nog direkt avgörande om vi går vidare till slutspel eller ej. det kommer bli tungt då vi saknar lite spelare till våran i vanliga fall redan lilla trupp. så nu gäller de å tagga.

ha det

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0