ja vad ska man göra

är precis hemkommen från match, en riktig skitmatch från våran sida, eller i alla fall från min sida. torskade med 2-6 och nu krävs det nog lite poäng i kommande matcher för att det här ska lösa sig. Menmen det blir en fråga för framtiden.

Dagen börjar annars precis som vanligt, med den långa promenaden till skolan, där man alltid grubblar på något nytt. (funderar på att börja gå en annan väg, bara för att bryta mönstret). sedan var det skola som gällde och jag började med spanska, sedan engelska sedan var det dags för lunch. våran skola har nog den bästa skolmaten i om inte sverige (världen) så iaf i uppland, dessutom är det väldigt trevlig personal som arbetar i bespisningen. efter lunch var det en rolig kemilabb där vi tillverkade estrar med olika sorters dofter. avslutningsvis hade vi matte och när man arbetar med talföljder så känner man faktiskt att man kan förstå vad som försigår:D

efter skolan promenerade man hemåt och väl hemma hände inte särskilt mycket. var ganska trött så jag höll på att ta en tupplur men lyckades hålla ögonen öppna, var nämligen tvungen att käka för att sedan åka och spela match.

nu är det dags för sportnytt och sedan lite special idrottsplugg, kul:P

ha det

ingen idé att oroa sig

Jaa, då har man precis landat efter en sväng i allianshallen och onsdagen börjar lida mot sitt slut.

dagen börjar med den promenad som på senare tid känts oändligt lång, nämligen den till skolan. väl där så inleder jag med spanska, vi utför ett rollspel om en anställningsintervju, mycket spännande. (Fick så klart inte "jobbet"). sedan rullade väl skoldagen på som vanligt, inget extraordinärt direkt.

ringer tränaren efter skoldagens slut och diskuterar om det blir träning eller inte. allt verkar först grönt men några minuter senare klingar det i inkorgen och man har ett meddelande om att träningen är inställd, tråkigt, var sugen.
men det blir som jag nämde tidigare en resa till allianshallen ändå efter att ha tagit ett jubileums-mål på max. Väl där ute fanns det inte mycket att göra de första timmarna. Sedan kollade jag på Lindas match i dam 2:an, det erbjöds stundtals riktigt bra spel, och stundtals en av de bättre dam-matcher jag följt den senaste tiden. Det fanns vissa tendenser där som jag saknar då vi spelar matcher.

Sedan började seriefinalen i H3:an mellan Livets ord och Loke. en öppen historia där det stod 1-1 efter första då jag lämnade hallen. undrar vem som går segrande ur striden på läktarn (Öbbe-Davvan?)

Somliga anklagade mig under dagen för att jag skulle ha börjat bli senil. Och jag kan förstå att anklagelserna kom, och jag var själv lite orolig en stund. det var nämligen så att jag ställde en fråga två gånger på några minuter och fick olika svar de båda gångerna. men den första gången mindes jag inte att jag hade frågat, jag blev därför lack när jag fick ett negativt svar den andra gången. diskussionen tog fart, först trodde dem att jag drev, vilket jag inte gjorde. Men svaret till problemet är att jag har blivit väldigt tankspridd och är många gånger i min egna värld trots att jag pratar/skriver. så då var det uträtt till viss del iaf, hehe

aja nu får man väl surfa runt ett tag innan man ska sova.

ha det


något ovant

Ojoj, mannen, myten, legenden även han som inte har någon facebook till mångas besvikelse har skaffat sin egen BLOGG. Inte för att jag förväntar mig att det ska vara någon riktig publikmagnet men det kan va roligt att föra lite avhandlingar om vad som händer under dagarna.

så då får man väl börja med denna tisdag. Gick i skolan till 12 snåret. Hann med att ha matte/fysik satte mig med en klurig uppgift då jag inte orkade arbeta så mycket. Att inte arbeta har varit ganska gångbart en tid. Sedan satte jag mig och läste lite inför vårat special idrottsprov som vi ska ha på måndag. (Gick också det väldigt bra). Jag tog sedan en rask promenad ner till stan där jag träffade kim. Vi gick runt, åt, fikade och pratade om allt mellan himmel och jord (eller inte) ganska låsta till vissa teman sådär.

sedan var det dags för träningen. få där men många målvakter för en gångs skull, vilket va nice:D, i övrigt hade vi ungtuppar lekstuga stora delar av två målsspelet.

nu är det dags för lite plugg

ha det


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0