nu är det snart igång igen

har inte skrivit på ett tag, hade skolkamp i onsdags, vi slutade delad tvåa. men vi lär i alla fall ha den skönaste rektorn i uppsala. han satt nämligen och skrek för allt han var värd under volleybollens uppvärmning innan han efter en stund utbryter "det här är bara uppvärmningen" och det var det tydligen också. han höll i gång med sång hela matchen igenom, hehe.  efter kampen drog jag och träna för att senare sätta mig med fysikböckerna.

på tordagen fick vi tillbaka engelskanationella, eller i alla fall två delar. och på eftermiddagen var det dags för fysikprov, vet ej hur det gick men hoppas det gick någorlunda bra. sedan skapade vi en egen livsåskådning på religionen samtidigt som vi bjöds på glass. efter skolan gick jag till gymmet och sedan vidare hemåt. väl där glödde kolen i grillen inför middagen. stoppade i mig maten innan det bar av till spelarmöte ute i gottsunda.

idag var det specialidrott på morgonen för att sedan gå till gymmet och efter det skolan för att äta lunch. hade dock inga lektioner så nu sitter man hemma.

ciao

jo men de såg vi ju

ganska skön dag idag. vaknade av att mamma ringde, tur var det för jag hade nämligen somnat om och hade även ansvar för att väcka brorsan. men det löste sig i alla fall. I skolan hade vi eget arbete stora delar av förmiddagen och sedan lite fysik. efter lunchen gick vi till ångström och lyssnade på föreläsningar. efter det drog jag till gymmet där jag träffade kim och albin. tränade på innan det var dags för hemgång och fysikplugg. har faktiskt gjort en hel del, konstigt.

imorgon är det skolkamp kan kanske bli kul


ciao


sluttampen av veckan

åt nyss tårta, mycket gott. annars har jag pluggat lite, gymmat och grillat under dagen.

igår gick man plus minus ett par skor, blev av med ett par men fick samtidigt ett par andra. annars kollade jag lite amerikansk fotboll när jag var på väg förbi studenternas. efter det blev det gym.

aja, vackert väder idag i alla fall.

ciao

lugnt


följde precis kim en bit ner mot stan där han skulle på äventyr medan jag vände hemåt och tog en spontan joggingtur i foppa-tofflor och med maxad musik i öronen. var nära en kollision med en cyklist men klarade mig med näppe.

och nu kan man bocka av det första uppdraget på "to do" listan för den här helgen, skickade nämligen in min essä precis, inte världens bästa kanske men skönt att vara av med den.

ksshhh

hoppsan nyss sprack jeansen, känns värt. nu behöver du inte öppna gylfen för att bli knullad säger en stolt anton. nu får det bli till att köpa nya jeans, var finns stans snyggaste? 

i övrigt har dagen varit rätt soft, bara en lektion och det var engelska där vi fick tillbaka våra underbara sonetter. nu sitter man och skriver både essä och biologi-arbete. 

adios 


vilse

ja som rubriken lyder så var man lite vilse idag, det var inte så att man inte hittade till skolan eller så utan jag var bara totalt borta. det är inte ofta man försöker med saker som till exempel att ställa saker på bord som inte finns, stänga av radioapparater som inte är på och så vidare. förutom detta så har dagen varit ganska skön. den inleddes med nationellt prov i spanska som inte gick så jättebra kanske menmen. sedan var det håltimme och jag försökte skriva lite på min essä. sedan var det lunch och idag serverades det grillkorv ute på gården där kolen glödde för full rulle, mycket gott. efter lunch var det matte och fysik i x-antal timmar och slutligen religion. drog till gymmet för att träna efter skolan. när jag kom hem tänkte jag kolla lite på tv för att sedan plugga. upptäckte dock några timmar senare att jag sovit bort en hel del av min pluggtid, men det behövdes.

kommit en bit med essän i alla fall, ska ju inte vara helt klar förän i morgon så tid finns det.

aja, ha det

tillbaka

aha, nu har man inte skrivit på ett tag men det kan bero på att man hade fullt upp att plugga igår kväll och försökte även lite i måndags, men nu är man tillbaka, helt tom i huvet och vill knappt höra ordet kemi igen efter morgonens urladdning med kemi B prov på tre timmar. men skönt att tänka tanken att kursen är över även om man kanske inte lyckades lika bra som man ville.

nu ska jag väl försöka ta tag i min essä som ska in på fredag. den första man gjorde var kanske inte så lyckad och seriöst som skulle kunna önskas i nuläget men det är bara att bita ihop och kanske börja om.

i kväll är det champions league så vad man ska göra är så gott som spikat.

ciao

I would give everything

spännande, hockey-finalen mellan ryssland och kanada gick precis till förlängning. sitter just nu hos min mor och jag och brorsan har tryckt i oss godis för typ 50dagen i rad eller något sådant. måste bli ett stopp på den där trenden, men är det hockey och billigt godis så är det. menmen dagen har annars spenderats på gymmet, bilen då jag övningskörde och framför tv:n/datorn. har också sovit en hel del, skönt faktiskt även om det finns roligare saker men.

har inte fått reda på vem tjejen var som gett i väg mitt nummer var, men jag har i och för sig inte försökt heller.

borde egentligen göra massa skolarbete men orken tryter och argumentet består, det är ju trots allt hockey.

har Per Ledin börjat gymma på stallet, kanske är han kompis med sliskot?

förstår,

fan

haha vem?

vem är den härliga person, antagligen tjej som troligen varit ute och festat och gett iväg mitt mobilnummer till sitt ragg?^^


det är inte där problemet ligger

torsdag idag då, dagen inleddes med natinella prov i engelska, det gick väl rätt hyggligt för att vara engelska i alla fall. skönt att veta att det är bland det sista man gör i det ämnesområdet under resten av sin gymnasietid. efter lunch hade vi kemi och genomgångar inför nästa veckas slutprov, och måste erkänna att man glömt en del under året asså. slutade dagen med matte, för att sedan gå till gymmet och vidare hemåt. när jag kom hem så somnade jag nästan direkt framför tv:n, konstigt? nej, man vet ju att det finns massa arbete och göra så det är skönare att sova. när jag vaknade till liv gick jag till mamma och lagade mat för att tillsist börja slöa vid datorn.

igår så hade jag ingen spanska på morgonen men jag gick upp i alla fall och tog innebandyklubban med mig i högsta hugg då jag cyklade till gymmet. spelade en timmes innebandy innan jag skulle ha religion och prata om sekter. efter det var det svenska och vi skulle jobba med våran essä, har dock inte kommit så långt, om ens någon vart. skön dag med tanke på att det var ända dagen den här veckan man inte hade prov. efter lunchen hade vi fysik innan jag gick till gymmet och senare även till mamma för att kolla på hockey.

mina damer och herrar sverige är i vm-semi, dock är det nog stopp där.

jaha, så ni ska kolla på bratzen som spelar volleyboll då eller?

klippt, men det blev kort, kanske lite väl kort
och ett smartskaft svarar då denne fick reda på att det skett "härligt spara till backet" ;S kanske var denne på lyset eller upptagen med annat?

ciao

så fel man kan ha

dagen inleddes med ett efterlängtat biologiprov, det gick väl ganska bra hoppas jag, efter det blev det lite matte innan det var dags för lunch. efter lunchen presenterade 3.orna sina projektarbeten, och nu funderar man på att bli pokerproffs/spelberoende och antagligen förlora pengar på de.

efter skolan gick jag till gymmet tillsammans med albin för att sedan röra mig hemåt. väl hemma så somnade jag i soffan samtidigt som jag kollade på U-17 Em i fotboll, riktigt bra faktiskt.

Henke Larsson med i Em-truppen, spännande med en riktig vinnarskalle och det kan ju behövas.

fan va alla satsar då, ångrar att man inte gjorde det själv

losing

tjao

don´t speak

så var det måndag igen då, men idag hade jag i alla fall ingen spanska på morgonen, skönt med sovmorgon kan tyckas om man bara kunde ha fått sova, menmen det får bli en annan gång kanske. började i alla fall dagen med idrott och vi skulle jogga, i det som såg ut att vara soligt och varmt väder men visade sig vara soligt och kallt, det var i alla fall skönt med en varm dusch efteråt. sedan var det lunchdags och det serverades pizza, mycket gott. efter lunch så var det dags för dagens höjdpunkt, nämligen nationella prov i spanska. gick nog inte allt för bra, tappat lite av suget för ämnet också så.

efter provet gick jag till gymmet och sedan vidare hemåt och om dryga 10 timmar är det dags för biologiprov, som man måste prestera bra på men motivationen finns ändå inte där.

du frågar nog fel person, det gick ju inte så jättebra hmn

varför har inte människan ett inlärt beteende att inte göra fel? :S

tjao


om man bara kunde sikta

jahaja då var den här helgen nästan förbi, och man har inte gjort särskilt mycket alls. det var dock skönt att bli av med matte c i fredags och efter det träna lite för att slutligen grilla ett antal gånger.

på lördagen gjorde jag inte särskilt mycket. det var tänkt att jag skulle plugga men det blev gym och hockey istället.

idag så var jag på gymmet innan jag tog en sväng ner mot stan för att kolla på cykeltävling som utspelade sig där. sedan skulle jag hem och plugga men somnade istället och gick sedan en golfrunda med kim och albin. senare blir det väl nba-tittande.

hatar att höra musik i mobilhögtalren ändå gik jag själv och lyssnade på det häromdagen och efter en stund kom jag på mig själv med att jag gick och sjöng med min vackra stämma och det kanske inte va så konstigt att tanten jag möttet kollade så konstigt.

imorgon är det skola igen och nationellt prov i spanska, segt

ciao

you´re a loser

ahh äntligen är dagen här, dagen före dopparedan nästan i alla fall, i morgon är det nämligen nationellt prov i matte C. och jag var ironisk med det jag skrev. orkar inte plugga eller anstränga mig så jag får hoppas på att det är lätt, vilket det antagligen inte kommer vara. menmen  det är väl morgondagens bekymmer.

under dagen har jag annars haft nationellt prov i engelska och det var inte så kul att ha haft spanska precis innan, speciellt inte när man höll på att säga por i stället för for i första meningen. efter lunch var det labb, vår grupp var tydligen snabb även fast det gick grymt långsamt hur kommer det sig? haha. efter det var det matte och vi tilläts sitta ute i solen och jobba, för somliga blev det steka (jonas). efter det var det religion innan dagen var slut. efter skolans slut gick jag till gymmet för att träna innan jag slutligen åkte hem för att plugga men det blev inte så mycket av det heller kanske.

Schweiz kanske går ut som en vinnare, får gratulera i så fall;)

ciao

free fallin´

ledig dag, eller ja operation dagsverke, ska hålla koll på några rabatter åt min far under veckan så särskilt ansträngande kan jag inte säga att det var. när jag vattnat det som krävdes för dagen gick jag till gymmet. senare på dagen drog jag ner mot stan för att inhandla mat till kvällens underhållning nämligen grillning. jag dukade upp med riktigt fräscha och goda hamburgare a´la Carlsson. nu är man hemma igen och ska väl börja krypa till kojs så saktliga för att orka med skolan imorgon igen.

helvete, mina hörlurar har gått sönder, ska kanske vara glad att det inte var mp3:n dock medtanke på att det var den som bjöds på flygturen under gårdagen.

jag tror både sverige och ryssland går ut som förlorare, haha

stackars liten

då drog skolan igång igen då, fast det var visserligen en ganska skön dag. började med spanska sen fotboll på idrotten och lunchen och efter lunch så spelade vi volleyboll på klassrådet och sedan matte och efter det specialidrott. efter den blev det gym så mycket idrottande blev det, och det hela toppades med att jag följde albin och kim de sista 4 hålen på golfbanan också.

nu sitter man här och imorgon är det operation dagsverke så jag funderar på att vara uppe och kolla på sveriges vm-match inatt, alla i hushållet kanske dock inte samtycker.

den senaste veckan har jag om inte funderat på att byta idrott i alla fall funderat på att testa en till... får se om det blir verklighet dock

ha´re

slut på vilan

jahaja då var det lilla "lovet" så gott som över och denna dagen kan inte direkt skrivas in i böckerna som en av historiens roligaste men den har i alla fall genomlidits med gym, sömn, övningskörning, tv och ska väl också avslutas med playoffs i NBA eller något liknande på tv förståss.

tanke som slagit mig under dagen är: om tre (3) har långsam sms-sändning eller om det bara är dess kunder som är inkompetenta och knappt kan svara på ett meddelande, eller är det bara så att de inte vill svara kanske:p

he´s there, somewhere inside me, hehe

dagen har inte varit särskilt händelserik, men den har i alla fall innehållit gym med kim. sedan gick vi hemåt och lirade lite basket med brorsan innan vi drog igång grillen och fixade med maten för dagen.

nu sitter man och halvkollar lite på hockeyn där sverige nästan håller på att få stryk, och gruppen som bara skulle vara en vandringssträcka?

ciao

du kommer in som en isbit och... ler

då skulle man skriva igen då, valborg i onsdags men orkar inte gå in på för mycket detaljer den som vill veta får fråga in real life. kan ändå summeras med grillning, promenader till olika uppehällen men inte allt för mycket action någonstans. inledde dock dagen med en joggingtur tillsammans med E.T. Ogillades lite av vissa kanske.

energispridare, ohlala

Igår så tog jag en joggingtur nästan direkt efter att jag vaknat. hämtade en min tröja nere på stan som jag hade lånat ut kvällen innan. senare på dagen åkte jag ut till E.T med familj för att äta middag, spela pingis och bara ta det lugnt.

idag så vaknade jag och gick nästan direkt till gymmet. sedan hemåt där man sitter nu.

mycket konstiga blickar, förhastade slutsatser kan vara farligt.


RSS 2.0