det går inte

gårdagen inleddes ganska lugnt. stack ut tillsammans med pappa för att övningsköra och det går bättre och bättre för varje gång så det är väl bara att fortsätta träna.  när jag kom hem från körningen så beslutade jag och kim att vi skulle ta en promenad. Han kom till mig och vi gick tillsammans runt södra gottsunda och hela sunnersta. svängen tog uppemot 3 timmar. men det var rätt skönt att gå så. när jag kom hem så bestämdes det att jag skulle ner på bio med lina, linda och paulsson. fick en liten tillrättavisning av pappa innan jag åkte ner på stan för att möta de andra. vi skulle se filmen walk hard. den var ganska rolig, ingen skräckfilm i alla fall. men som vanligt var det väl lite av ett väntat och overkligt slut. efter bion gick jag med alla till stationen där de skulle ta bussen.

sen gick jag genom stan för att slutligen hamna hos kim. vi gick och hyrde film och det blev en klassiker, nämligen jalla jalla.


-han ska dö -jo du med min vän

drog till gymmet en stund där jag träffade kim och elis. tränade lite slött sådär, innan jag promenerade ner mot svandammen för att träffa Thorelli, som precis var klar med sin träning. vi snackade lite och gick till fågelsången för att träffa amanda och anna som erik skickat för att köpa mellanmål, precis innan vi ska gå och käka en kinabuffé, men det kan väl vara bra med en liten uppvärmning, vad vet jag. vi skulle i alla fall käka på fugu men när vi kom dit var det stängt. så vi gick vidare till dragon palace. vi slog oss ned och det var en hel del roliga historier som kom upp och sådär men jag blev tyvärr tvungen att dra. skulle nämligen på träning.

tog bussen ut till gottsunda. hade träning, en träning som kändes mer givande än vanligt i alla fall och det var skönt det, även om det inte är superkul att spela nhl-spel i slutet men vad gör man inte om man är kort om mannar. och när jag kom hem fick jag en tröjja av far som han köpt när han var i stockholmet, trevligt.

ha det

skulle kunna springa hur långt som helst

efter en natt med mycket dålig och lite sömn så drog jag till gymmet strax efter 11. skaffade nytt gymkort återigen, härligt. det första det kom att användas till var ett skivstångspass tillsammans med linda. det var rätt nice faktiskt även om jag var lite för fokuserad i mina egna banor ibland och missade lite vad instruktören sa, sånt som händer. med rutin blir man väl bättre och kanske lite smidigare(?). efter passet gick jag och linda ner på stan, där hon skulle träffa lina och jag skulle gå vidare var det tänkt. men istället så slog vi oss ner alla tre på cupido och käkade lite sallad. sedan skiljdes vi åt och jag gick å spanade in ett par brallor innan jag promenerade vidare till kim.

På vägen träffade jag lenni. vi gjorde sällskap en bit och snackade på. hemma hos kim stod han och simon i dörren beredda på att dra. vi skulle nämligen köra lasergame var det tänkt. men planerna gick i kras när vi kom dit och upptäckte att det var fullbokat hela kvällen. så vi stod och hängde utanför ett tag innan vi började promenera med övriga besvikna "soldater" in mot stan. jag, brorsan och kim svängde av för att gå till ica och köpa något att äta.

sedan gick jag och kim för att återigen möta simon och vi gick tillbaka till ica och köpte bröd och pålägg. när vi kom hem till kim gjorde han rågoda mackor. sedan åkte jag hemåt för att kolla på fotboll medan kim och simon bara hade börjat sin kväll. sista kvällen ute för gubben på ett halvår, hehe goodluck chuck:D.

ärlighet varar nog längst

idag så vaknade jag efter i alla fall lite bättre sömn än dagen innan och solen sken. så jag tog en drickyoghurt till frukost innan jag gick iväg till ica för att hämta ut ett brev på posten. när jag kom hem tog jag fram min bok som jag ska läsa över lovet och satte mig ute i solen och läste några sidor. 

ha det

en skymt räcker

igår kväll kom jonas och anton på besök. kollade först klart på innebandyn som storvreta förlorade, sämst. dock bjöd täby på en riktigt läcker straff, men jag orkar inte länka. sedan så satte grabbarna igång hundtricket. medan jag satte mig med datorn i knät eftersom jag kan filmen utantill. fick i uppdrag att komma över till "grannen" för det skulle tydliggen vara håll igång. och vi gick dit men var på väg hem en kvart senare typ. anton åkte hem och jonas stannade kvar över natten. han fick se klart den del av hundtricket han inte sett innan vi somnade.

när vi vaknade bestämde vi oss för att dra ner på stan. jonas skulle kolla på kostym vilket också gjordes. och jag gick och spanade på skor, som vanligt. fanns några snygga. men det ända som köptes var en tröjja och den va det jonas som slog till på, jag blev tomhänt.

efter några timmar började vi gå hemåt. tog en liten omväg för att kunna hålla sällskap så länge som möjligt.

sedan åkte jag iväg för att träna. vi spelade junisar mot gubbarna och ja... junisarna vann i alla fall ganska komforttabelt utan att något av lagen spelade bra. efter träningen hade vi möte och det sades hur det såg ut inför nästa år osv. det visade sig att vi skulle fortsätta träna på också...

orden som bara ekar i huvudet

ha det

billigt men inge bra

Igår så var jag först till mamma och kollade på lite tv innan jag gick vidare till kim, där jag tillbringade natten. var kanske inte jättemunter men vi hade ganska kul ändå. Vi gjorde världens fika med scones och en egen variant av chokladbollar och också varmchoklad med grädde. det var riktigt smaskigt även om man blev väldigt mätt. senare så gick vi och hyrde film. det blev The guardian, den var rätt hygglig men något overklig och förutsägbar som vanligt. vi hyrde också Mr. bean på semester och det var riktigt skit, orkade inte kolla igenom den så jag gick och diskade istället. idag gjorde vi inte alls särskillt mycket, men tiden rann iväg ändå och nu snart ska jag kolla innebandy på tv tror jag.

att hata sig själv så mycket att man hatar andra

ha det

det ska man va jävligt glad för

skriver inte lika frekvent som innan, har inte orkat. men det kommer en liten summering här

I used to be the kind of guy

ja om man börjar med fredagskvällen så såg den ut som följer: först åkte jag hem till kim och vi lagade middag som paulsson också kom och avnjöt. det var tacos. men de två andra herrarna var inte nöjda när den va slut så de gjorde köttbullsmackor också. något som i alla fall den ena ångra lite halvt tror jag, han var mätt i ett dygn på dem. sedan gick vi in till stan för att ta bussen ut till sunnersta och hem till paulsson. vi var där en stund innan vi bestämde oss för att gå till österlund i gottsunda där det var en liten tillställning. 

Who'd never let you look inside

efter festen drog vi till paulsson och kollade lite tv innan vi sov. på  lördagen blev vi tvungna  att gå upp ganska tidigt för att vi skulle till studenternas och jobba med laget. men jag var pigg så det var inga problem. jobbet var dessutom inte så ansträngande. sedan gick jag hem och vilade lite innan jag vid middagstid åkte ut för att övningsköra och sedan vidare till anton. vi spelade lite tv-spel, köpte pizza och så något som börjar bli en tradition så somnade jag när vi kollade på film. dessutom så ringde vi och gratulerade jonas. Grattis återigen.

I´d smile when I was crying

idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. eventuellt träffa jonas som kommer hem och bara gratulera. ska nog också förbi mamma en stund.

om man bara kunde vara han

ha det

jag har lärt han allt jag kan, haha

nu har det gått två dagar utan att man skrivit men i alla fall i onsdags så var det skola och det ända extra ordinära var väl att man hade religionsprov, det gick väl hyggligt. efter skolan gick både anton och jonas med mig hem för att plugga engelska. men så mycket pluggande blev det kanske inte, utan det blev en promenad till affären och en jäkla massa käkande som vanligt när anton är med. sedan drog jonas hem medan anton stannade över natten.

sedan på torsdagen så inleddes det med spanska innan man hade engelskaprov. det gick väl också rätt hyggligt. sedan efter skolan gick man hem en sväng innan paulsson kom på besök och vi åkte ner på stan och käkade på max, kompetent personal där eller. sedan gick vi tillsammans med nicke vidare mot fyrishov och träffade fler från laget för att tillsammans kolla på storvreta-täby. vreta förlorade, dåligt. efter matchen gick jag in mot stan för att möta upp med, för dagen, dissar-Anton. och han hade så klart tagit fel väg också. menmen det blev en halvrolig promenad till salabacke dit vi gick för att ta oss hem till emma i klassen där ytterliggare några klasskamrater väntade. blev lite film och guitar hero innan det var dags att dra hemåt.

idag så vaknade man vid elva och det var bara att hoppa upp för att gå till ångströms där jag skulle stå och sälja parkeringsbiljetter till dem som ville parkera till isracingen. soft att dra in lite pengar till laget. vad som händer sen är ännu okänt.

ha det

skulle kanske behöva en liten Gabriel

har precis tagit paus i mitt pluggande av religion. provet kommer säkert gå kanon, menmen man får väl se sen. aja idag har jag i alla fall varit i skolan. inledde med lite kemi, rätt soft lektion för att sedan ta det ännu lugnare på fysiken. sedan var det dags för lunch innan det bar av för studie besök på EBC. det var faktiskt inte så tråkigt som man kunde tänka sig innan, vi hade i och för sig inte så lång föreläsning heller. dock så bjöds vi på en rundtur och dem trodde att våran skola saknade allt som liknade en labbsal men våra mikroskop var i alla fall fräschare, sug på den. sedan bjöd dem på frukt och godis vilket var nice samtidigt som de berättade vad man kunde läsa för biologiska inriktningar här i stan. efter detta så slutade vi och jag promenerade långsamt hemåt. visste vad som väntade, nämligen plugg.

Dagen till ära har jag också ätit tårta, grattis pappa. även grattis till Gunnel och alla de andra som fyller för dagen. det var en del märkte jag, haha.

hade träning idag också, första på länge kändes det som. det gick väl rätt hyffsat, dock så är det skönt att det inte är så många träningar kvar nu. blev anklagad av paulsson att ha fuskat med gårdagens träning men jag svor på en kebab att jag inte gjorde det men han vägrade att ge sig. bara så alla vet så fuskade jag inte.

sedan var det bara att åka hemåt och plugga igen, kul

seventeen and thinking about dying

ha det

måndag...

inledde dagen med spanska och sedan idrott, mycket skojigt, spelade nämligen innebandy och Jonas besökte den obefintliga korvkiosken flertalet gånger. till och med idrottsvikarien hade svårt att sluta skratta åt honom vissa gånger. han var dessutom farligt nära att återupprepa sin bedrift från i höstas, nämligen att springa in i väggen med full fart flertalet gånger under dagens lektion. Men som sagt det var kul. sedan var det lunch och efter det ett snabbt klassråd för att sedan ha fysik. efter fysiken cyklade jag till lundelska för att ha specialidrott. fick tillbaka våra prov som vi gjorde före sportlovet. efter att vi kollat på det så körde vi lätt styrketräning eller vad man ska kalla det. det var rätt jobbigt ändå, i alla fall stundtals.

efter skolan åkte jag hemåt och skulle egentligen plugga men det blev inte så mycket plugg utan istället kollade jag lite hockey och försökte också följa innebandyslutspelet. Vinst för Modo, bra. torsk efter straffar för storvreta, torsk.

ha det

coolt

Idag åkte jag ut till jonas, för att plugga tillsammans med honom och Gustav. det gick väl ganska bra, stundtals. när vi kände oss klara blev det lite tv-spel, promenad, godis och tårtätande. dessutom bråkade vi lite med jonas hundar och jag försökte lära den ena att göra vacker tass med höger istället för vänster och det började ge resultat med tiden men jag blev tvungen att åka så man får väl se nästa gång.

sen åkte jag hem och åt innan jag gick till mamma och kollade på tv och åt ännu mer godis.

imorrn är det skola igen, ajdå.

ha det


lördag

Igår vaknade jag vid kvart över tolv, fast jag hade vaknat tidigare under morgonen också men ändå. Sedan gick jag till mamma och kollade på bandyfinalen på tv. Det var ju en "jättespännande" final måste man ju tillägga. efter finalen gick jag hem till pappa igen och åt lite innan jag åkte ner på stan. där träffade jag Sarah innan och jag skulle fylla på mitt busskort, men då var det såklart stängt med någon minuts marginal, menmen, åkte i alla fall ut till allians och kollade på Juniorslutspelsfinalen, som årstagården vann mot hagunda för övrigt. sedan var det bara hem och sova nästan. 

vad som händer idag är ännu oklart, behöver väl plugga i alla fall. 

ha det 

en skolvecka till, till samligen

skrev inget inlägg om gårdagen, hade nämligen en labbrapport att producera de timmar jag var hemma. dagen inleddes i alla fall med en sovmorgon eftersom spanskan var inställd. sedan var det oförberett prov i engelska och det kan väl ha gått hur som helst. sedan var det lunch och efter den hade vi kemilabb, den var verkligen spännande:P efter det var det matte och sedan avslutades dagen med religion. efter skolan hängde jonas med mig hem, jag lagade mat medan han skrev på sin labbrapport. sedan åkte vi ner på stan där vi skildes åt, jag skulle nämligen på Storvreta-täby. en match som storvreta vann med 3-2 efter skittråkigt spel, framför allt från det ena laget, stockholmare. Dock så håller Modo på att gräva sin egna grav, dumt val att välja en annan norrlandsort till slutspelet, det är ju en helt annan sak än grundserien, det är krig och alla kan slå alla.

efter matchen satt jag och skrev på rapporten.

Idag hade jag också sovmorgon vilket var skönt, även om jag inte kunde sova längre än till sju så slapp man i alla fall gå till skolan direkt. Inledde dagen med svenska och fick reda på att engelskan vi skulle ha efter lunch var inställd, skönt, skulle egentligen ha redovisningar. Sedan var det dags för lunch, de som åt ansåg att den var god. det var nämligen fish & chips. efter lunch hade vi sista lektionen för dagen, nämligen biologi. och nu sitter man här ett vaniljhjärta fetare, tack anton, och funderar på att dra till stan.


ha det


en hundradels sekund

idag började man med spanska efter evighetspromenaden till skolan. Vi jobbade på med våra barnböcker och jag insåg att i mitten av våran bok går 2 pappor och en mamma bort, en av dem på grund av för mycket alkohol... det är väl inte det första jag skulle skriva i en barnbok, men man får väl hoppas att det händer något lyckligare mot slutet. efter spanskan hade vi religion, insåg att vi hade prov om en vecka så det är väl dags att börja plugga snart antagligen. Efter det så var det svenska och jag lämnade in mitt reportage om E.T. Sedan fick vi skriva upp typiska ungdomsord eller kompis ord på tavlan. det var kul och se. Sedan var det lunch och den var som vanligt mycket god. efter den var det fysik och sedan information om inriktning i trean. det blir nog ma/fy/data.

efter informationen satt jag kvar en stund och skulle skriva lite labrapport men kom inte särskilt långt men har i alla fall en början nu vilket alltid är skönt. sedan missade jag första bussen till träningen på grund av att anton skulle dröja sig kvar, men det löste sig i alla fall även om vi fick byta buss på stan.

på träningen var vi inte särskilt många, 7st utespelare närmare bestämt och vi spelade match mest hela träningen och det gick inte så bra idag heller. det tisslades om att det skulle vara sista träningen för en tid framöver, något som låter otroligt skönt. känner mig som en fettsäck som försöker röra på sig. 

sedan åkte jag till mamma och åt middag och när jag kom så stod hon och gjorde snickers, mumsigt.

sovmorgon i morgon, lite för kort bara, några år till skulle vara skönt, skulle inte märkas om man va borta ett tag

I feel like that song

ha det

"vad har hänt med vår kapten"

idag somnade jag om en kvart efter att jag blivit väckt. skönt, men det blev lite stressigt, tog med mig frukosten till skolan, det är i och för sig en vana för tisdagar. den första frågan man fick av en lärare när man kom till skolan var hur är det fa´tt. Syftade väl på att man såg lite grinig ut skulle jag väl tro. Vi inledde i alla fall med en kemilektion. fick se en bild på en man som tagit överdrivet mycket anabola, såg inte allt för nice ut måste jag säga. stora muskler hade han dock. sedan var det matte för hela slanten resten av skoldagen. innan lunch fick vi en timme på oss att lösa en uppgift a och b men jag blev bara klar med a. efter lunchen som för övrigt bestod av chicken bits och en promenad på skolgården så hade vi tre timmar matte. vi skulle arbeta individuellt men fråga en som man var i par med om hjälp vid behov. men det var tyst vid vårat bord i alla fall. efter skolan gick jag hemåt. kröp ner framför tv:n och sov en stund. sedan åt jag pannkaka innan det bar av till träning

på träningen spelade vi 3 mot 3, var inte fler där och de som var där var juniorer. det gick väl inte så där jättebra måste jag säga. menmen, skulle vara skönt med lite annan träning snart.

är för övrigt relativt klar med reportaget nu och engelskaprovet sköts upp till nästa vecka, skönt.

A one-way ticket to anywhere?

ha det

världens bäste?

jaa, skulle det finnas en pris till världens bäste "smitare" från skolarbete så skulle jag nog ta priset. Jag kan få de sämsta tv-programen bli nödvändiga att ändå kolla på. jag kan bli trött och välja vila istället för det som behövs göras. göra mat trots att jag inte är hungrig bara för att slippa, visst många andra hävdar väl att de är likadanna men jag tar nog priset i slutändan. trots att jag vet om problemet kommer jag inte lägga näsan i engelskaboken nu direkt. men har på något vis lyckats producera mitt reportage nu.

på tal om smita, det skulle vara ganska skönt att göra det. hitta en plats där man om inte passar bättre så ja, bara kommer iväg ett tag. spelar ändå inte så stor roll.

I´m only sixteen but feel like hundred years old

en annan världsmästare i dagarna är väl Stefan Holm, nice att lyckas ro åt sig ett guld, trodde att han va på väg mot lägre höjder, hade tydligen fel så det ryker om det.
 
det finns en till..

4:e inlägget för dagen, ytterligare ett sätt att smita från skolarbete?

kanske bara en tillfällighet

ha det

en dag i moll

efter lunchen som för övrigt var mycket god hade vi klassråd och sedan matte. och jag måste säga att matten har gått bra så här långt in i kursen, jag har fattat det mesta osv. men det tråkiga är väl att det bara är början på något större, svårare. men det får man väl ta, vem vet man kanske fattar då med, om än det är mindre troligt. efter matten skulle jag ha specialidrott på lundelska. men när jag väl cyklat dit stod det en lapp på dörren att lektionen var inställd. vilket var väldigt skönt eftersom jag var trött och nu fick sluta 2 timmar tidigare än planerat. 2 timmar som man borde ha placerat sig vid skolböckerna men i stället blev det vila framför tv:n och jag har fortfarande inte öppnat dem. men ska väl göra klart mitt reportage snart hoppas jag.

tss, va inbillar man sig

ha det

vaknat på fel sida

idag har jag nog vaknat på helt sida skulle jag tro. första dagen i mitt liv jag har behövt varnat dem i min närhet för att jag kan vara dissig. men det beror väl delvis på trötthet skulle jag tro aja har nyss haft idrott, vi körde hjärt- och lungräddning, verkligen kul och jag fick berätta om mina upplevelser som barn, när jag satte godis i halsen, haha.


hur länge kommer det vara så


ha det 


regn

idag var det regn när man skulle till skolan, tur var väl det, av olika anledningar. och snart är det dags för spanska, ska väl jobba med barnböckerna.

släpp taget, låt mig falla

ha det

jävla fisk

Idag vaknade jag vid 11. men låg och småslappade lite framför tv:n innan jag började skriva lite på mitt reportage, åh va bra de kommer att bli alltså:P sen kom anton hit för att plugga engelska men det var så sent att vi blev tvungna att åka vidare till paulsson direkt för vi skulle dit och kolla innebandy på tv. men det var ganska psykande bildstörningar så vi sappade runt på alla andra sporter förutom just innebandyn. balrog vann i alla fall och är klara för slutspel. och storvreta slutade två och valde att möta täby:P spännande värre, då täby visade prov på att vara ett starkt slutspelslag förra året.

vissa saker muntrar upp

ikväll får man lov att slöa framför tv:n, njuta av barcelona-villa real, hoppas det blir en bra match

ha det

jag får skylla mig själv, jag är väl förtjänt av det

under natten spelades det cup i allianshallen. vi åkte snöpligt ut i åttondelsfinalen efter att ha gått obesegrade ur gruppspelet och vi var också de enda som lyckades slå dem som slutligen stod som turneringssegrare. när man kom hem var väl klockan dryga 2 kanske!?. jag upptäckte att man på natten skapar som bäst, det är inte för inte som mitt livs hittills bästa dikt blev påkommen vid 4. det talar väl för sig självt. idag borde man väl plugga lite och sen får man se vad man hittar på.

en del saker får ens hjärta att le, man blir glad rakt igenom

ha det


It´s true

torsdag; vaknade som vanligt, upptäckte att någon (mamma) hade stängt av tv:n som jag uppenbarligen hade somnat med påslagen. gick till skolan där jag skulle ha spanska. vi fortsatte med att översätta barnböcker. något som är väldigt kul faktiskt. sedan var det dags för engelska, där skulle vi jobba vidare med ett pararbete vi fått tilldelat. jag och axel skulle försöka komma på bra saker som vi härmar från Usa, den listan blev inte lång så vi fick ändra taktiken till att skriva ner saker som vi redan tagit, positivt som negativt, då fick vi i alla fall ihop lite. efter lunchen började vi med en ny kurs i matten nämligen D-kursen, det var "kul":p efter matten hade vi religion och vi skulle prata om islam. mycket fördomar väcktes till liv från flera håll. efter skolan gick jag hem och sov någon timme eller så innan pappa kom hem från barcelona. fick en barcelona t-shirt i häftig kolör. sedan åkte jag i väg till träning. Den gick väl inte så jättebra, men blev vald först (ascoolt) när lagen skulle delas upp enligt gamla skolgårdsmodellen.

å vad jag önskar att det vore jag. ibland blir man riktigt avundsjuk

fredag: hade sovmorgon till 13.05. Men vad hjälper det när man vaknar vid 4 av mardrömmar, och det blir inte bättre av att man efter en stund i vaket tillstånd kommer på att det man drömt är något liknande ens vardag. men lyckas i alla fall somna om efter någon timme. när jag vaknade nästa gång var klockan strax innan 10 då det var tänkt att man skulle gå upp. så jag gick upp, gjorde mig i ordning. gick till skolan och åt lite lunch innan jag och min grupp skulle slutföra vårat biologiarbete som skulle redovisas senare under dagen. efter att det redovisats bjöd jonas på kokostoppar innan det var dags för mig att bege mig av hemåt. när jag kom hem sov jag en stund och slappade vid tv:n och snart ska jag åka till allians för att spela nattcup i innebandy, hoppas det blir skojj, det borde det kunna bli.

vaknar, ser sig omkring, får känslan att man bara vill ta full fart och springa med huvudet före in i väggen.

ha det


borde va förbjudet

idag hade jag spanska för första gången på evigheter kändes det som. vi ska översätta en barnbok så lektionerna just nu är rätt roliga. efter spanskan var det dags för religion  och sedan  svenska.  där jag  började finslipa  inför mitt reportage.  Till lunch  erbjöds lite av varje  jag hoppades på att det skulle finnas  rester av  gårdagens wok men så var inte fallet. istället blev det taco gratäng. fick komplimang av en av våra mattanter att jag var snygg också, det satt ju fint, hehe. efter lunchen var det fysik som gällde. innan det var information i matsalen om individuellt val i för trean. har bestämt mig för att utvidga min poängplan och läsa matte E.

sedan gick jag och jonas hem till min mamma för att hämta träningsgrejjer och sedan åka ner på stan för att äta. på bussen stötte jag på biljettkontrollanterna för första gången, spännande. lite konstigt bara att om det finns 3st utbildade i uppsala så ska alla 3 kliva på samma buss. även om jag förstår att det är taktiskt för att ingen ska kunna smita så är det samtidigt idiotiskt men men jag hade i alla fall betalat. på stan käkade vi på max innan det var dags för att ta nästa buss till allians och träna. träningen gick väl inte så bra men var inte heller så seriös kändes det som.

efter träningen åkte jag för att träffa E.T och genomföra min intervju till reportaget och det gick väl rätt hyggligt ändå. trevligt att ses, var rätt länge sen sist kändes det som.

det som är vardag för en själv är något nytt för någon annan, eller vågar inte folk säga något till mig?:P va säger du jonas?

ha det

why are these days?

måndag: hände inget speciellt

tisdag: gick till skolan som vanligt, men visste att det skulle vara en speciell dag. vi skulle nämligen ha en heldagslabb på biologin. vi skulle mixtra med lite DNA som vi fick utdelat, roligt, speciellt med alla hål som uppstod, aja. vi blev i alla fall klara 2 timmar innan beräknat och det var skönt. efter skolan tog jag med mig jonas hem. vi bakade en kladdkaka som vi tänkte avnjuta i solen men när den var klar var solen så gott som nere och det fick bli framför tv:n istället. efter att man ätit sin bit av kakan höll i alla fall jag på att somna. men avvärjde mig snabbt, skulle i väg på träning.

önskar man kunde sova bort om inte ett liv så i alla fall några år...

träningen gick väl ganska hyggligt även om den var slapp och det var första för mig på en dryg vecka. men det ska bli skönt med en avrundning nu, få träna lite annat och få tillbaka suget igen.

vad får alla att tro? och ibland vill man bara förlora minnet och framtiden

ha det

skavsår

idag har jag inte gjort så mycket, när jag vaknade slog jag på tv:n det var ju vasaloppet. kanon program att somna om till. när jag sedan vaknade på riktigt så gjorde jag mig i ordning och började promenera först till mamma för att lämna en väska och sedan vidare ner mot stan. Gick in på ica och köpte lite godis och dricka och promenerade vidare till fyrishov. skulle kolla på Storvreta-dalen, utan sällskap. men efter första perioden träffade jag linda, anna, emma och slog mig ner med dem resten av matchen. storvreta vann för övrigt. efter matchen promenerade jag hemåt och på vägen plockade jag upp kim och vi gjorde sällskap hem. nu blire väl lite tv.

oförargligt, oförstående

ha det

jahaja

precis hemkommen från stan med min mor. har varit nere och letat en väska och tillsist fann jag också en som jag slog till på. sedan var det bara att cykla hem igen. och det enda materiella man behöver nu är väl ett skärp. ikväll så ska jag väl till allianshallen och se om det blir något slutspel för oss eller inte.

Igår var jag hem till anton. Therese, stephens, olof, erni, anton och jag skulle kolla på någon film. Men vi kunde inte riktigt välja ut någon och när det tillsist blev bestämt somnade jag på antons golv. oartigt kan tyckas men med tanke på att värden själv somnade på min plats i soffan var jag inte värst.

egentligen

ha det

RSS 2.0