en skolvecka till sin ända

jahaja då va denna skolvecka till över, den blev "jättelång" för min del, jobbig ändå. å vem neggar på mitt arbete, när alla källor säger samma sak, vem!? aja sånt är livet. nu får man se vad man hittar på ikväll men det lutar väl åt att kolla på en rulle med grabbarna grus.

imorn avgörs det helt och hållet om vi tar en plats i ungdomsslutspelet eller inte. men med mig på sidan, hoppas att de ska gå vägen en då guys. och någon match på söndag blir detväl inte heller, skulle jag tro.

kommer va det jobbigaste jag gjort, bara tanken

ha det

fy fan

jag hatar dig så jävla mycket att om jag mötte dig på stan skulle jag fan slå ihjäl dig,

men det kanske bara är en tjänst?

ännu en torsdag

det blev tillslut så att jag var hemma idag också. är fortfarande lite sjuk men nu är det mest hosta och förkylning, febern har lagt sig rätt hyggligt. men det blir ingen träning i alla fall. idag har jag varit hemma, men för ovanlighetens skull var jag utanför husets väggar en stund. satte mig nämligen på altanen och läste i den skinande solen. det var riktigt härligt faktiskt. annars har det vanligt som vanligt. gått mellan tv:n och datorn. Å imorrn blire skola i alla fall, no matter what nästan.

man kan ju fundera på om det bli någon som friar till en imorrn då, det är ju trots allt skottdagen

nu får det bli lite allsvensk hockey i brist på annat, skulle gärna vilja se foppa lira match asså.

kanske man skulle?

orkar inte, ingen kan förstå.

ha det

jaa..

ännu en dag som man bara tagit de långa promenaderna mellan datorn och tv:n konstant. men nu är jag i alla fall friskare än jag varit. och därför finns det inte särskillt mycket att skriva om, mer än att jag i alla fall gjort lite spanska. I morgon är man väl tvungen att gå till skolan, äntligen lr inte.

ha det

sjukling

nu har man spenderat ännu en dag framför tv och datorn, och hos mor är det så lyxigt att man kan göra båda sakerna samtidigt och då blir det ännu bättre liksom:P dessutom så gjorde jag fattiga riddare till frukost, sånt är det inte var dag man hinner äta till frukost. Nu har febern i alla fall börjat sjunka lite, skönt det. Men det lär inte bli någon träning den här veckan så man kommer väl bli tjockis, men det får man väl ta igen sen antagligen.

ha det


snurrigt

det blev ingen skola för mig idag, har fortfarande ca 40grader feber. Så idag har jag bara legat hemma, sovit en hel del och typ kollat på tv största delen av dagen. på kvällen tog jag mig till mamma och hon har nu fått internet igen efter att det legat nere i 4 dagar. jag kollade på innebandy på tv och nu sitter man här och borde kanske skriva lite biologi men det orkar jag inte så det får bli i morgonbitti. det blir ingen skola för min del i morgon heller.

ohh, såg precis att en av sveriges största idrottare bestämt sig för att försöka spela igen, nice. kul att foppa valde att spela i colorado även om jag gärna sett honom i modo-tröjan igen. men man kan inte få allt

ha det

sista dagen

idag var det sista dagen på lovet. vaknade tidigt imorse och det kändes som att jag inte sovit på hela dygnet så jag tog lite yoghurt och gick och la mig igen. när jag vaknade igen var det bara att göra sig i ordning för att åka till allians. kollade på matchen mellan hagunda och årstagården. den slutade 4-4 kanske något av ett mardrömsresultat för våran del? sedan kollade jag också på dammatch mellan storvreta och fyrislund innan det var dags att åka hem.

när jag kom hem tog jag tempen och det visade sig att jag hade 40grader feber, så mitt lov blir nog lite längre än andras. om det nu är något positivt:P

ha det

snurr

fredagen hade inte mycket skojj att bjuda på direkt. satt hemma hela dagen vad jag kan minnas.

Idag var första dagen på lovet jag blivit tvungen att ställa väckarklocka. skulle ju upp och spela match imorse eller hade samling vid 11 så det var inte alltför tidigt ändå. men jag kände redan vid första bytet att det skulle bli en jobbig match att genomföra. var trött som en gnu. kanske berodde det på att man vaknade vid 5 och låg vaken i dryga timmen med något som påminde om ett getingbo i skallen. Vi vann i alla fall matchen efter att Paulsson bjudit på 5 kassar och jag 1. slutresultatet blev 8-6. efter matchen var det bara en snabb dusch innan man skulle sätta sig i bilen igen, denna gång för att åka till enköping för a-lags match mot fanna. när man kom ut ur alliansen var det jättefint väder ute, det är då det känns som att man valt fel sport, menmen. vi förlorade matchen med 8-7. hyggligt resultat med tanke på att vi låg under med 7-2.

efter matchen åkte jag direkt till mamma, för att äta och kolla på melodifestivalen. vi bakade snickers för tredje dagen i rad tror jag, och det känns som att början på ett nyttigare levande har gått åt det andra hållet. och särskilt mycket tittande på melodifestivalen blev det inte heller försökte sova lite i stället. känner mig lite hängig.

man är sig inte lik

ha det

shopaholics?

igår låg internet nere hos mamma hela kvällen och så är det fortfarande. man kände sig direkt väldigt isolerad, och svor ett antal gånger över situationen.

Menmen jag tog i alla fall en promenad till kim. vi gick tillsammans in till stan. egentligen skulle ingen av oss köpa något, men när vi gick därifrån så hade kim slagit till på två par skor, men jag gick i alla fall tomhänt och var nöjd med det. vi diskuterade hurruvida vi hade blivit shopaholics den senaste tiden. båda har handlat mer än vanligt om man säger så. men efter stadsvandringen och en kebab på jalla, eller i alla fall kebab för min del, kim åt något som vi inte visste riktigt vad det var, så gick vi till gymmet. där träffade vi albin och tränade några timmar.

efter gymmet gick jag till mamma och käkade middag och kollade på tv. innan det var dags att åka iväg på innebandyträning. träningen kändes råjobbig trots att det bara var en helt vanlig träning, konstigt.

dagens citat var nog från kim:
- känner du henne?
- nej
- det såg verkligen ut som det:P

ha det

en onsdag, med sol

som nämnts tidigare hade jag paulsson som nattgäst, fram tills idag. vi klev upp vid tolv-snåret och var hyggligt trötta och visste inte vad vi skulle hitta på under dagen riktigt. men det blev tillsist lite träning. vi körde specialträning med Davvan i allians då våran vanliga träning var inställd. efter träningen så åkte jag hem till paulsson. men då började jag känna av en liten sömnbrist och åkte ganska snabbt hem för att ta det lite lugnt. kollade på Champions-league idag med.

när man klev upp i morse så sken solen, det kändes som om våren var på väg men lite senare kom dimman fram igen och det blev mörkare, som vanligt.

ha det

empty lines

aja gårdagen då, funkade inte att logga in igår när jag försökte så det får bli idag istället. gick ner på stan med mamma nästan direkt efter att jag hade vaknat. Vi började med att leta efter en halsduk. Men vid stadsvandringens slut så hade jag hunnit köpa ett par jeans, ett par skor, hårwax och dessutom ätit en kinabuffé på dragon palace, smaskigt.

efter maten promenerade vi hemåt. väl hemma satte jag mig och bara tog det lungt framför tv:n en stund innan det var dags att åka till träningen. när jag kom dit blev jag snabbt påminnd om att jag glömt lagets bollar hemma. pappa fick bli dagens räddande ängel som hann åka hem och hämta dem innan träningen ens börjat. träningen i övrigt var väl så där halvlam och gick inte jättebra heller.

efter träningen följde paulsson med mig hem. vi gick och kollade på champions-leauge hemma hos mamma. nice att italienarna förlorade. sedan gick vi till pappa och kollade först på Team America och sedan på South Park och snackade massa innebandy fram till soluppgången.

ha det


stundtals trött

det blev en liten runda på stan med albin och kim. vi gick mest och kollade och käkade även på kebab house mot min vilja, då det inte är min favorit restaurang. sedan gick jag med kim hemåt innan jag svängde av för att gå till mamma. när jag kom dit bakade vi snickers och kollade på innebandy. sedan gick jag och hämtade lite träningskläder inför morgondagen hemma hos pappa. och nu sitter man här vid datorn hos mamma igen.

ha det

you wish you never said

vaknade ganska sent idag också, satte mig framför datorn en liten stund innan jag klädde på mig lite träningskläder och tog en joggingrunda. efter löpningen blev det lite träning vid bänkpressen här hemma. måste träna bort lite av klumpigheten.

Nu har jag precis duschat och ska äta innan jag sticker ner på stan för att träffa kim och albin.

ha det


some words

vaknade ganska sent idag också. Fick våfflor serverade av min bror till frukost/lunch. sedan gick jag och hämtade mina innebandygrejjer. skulle ju spela match. tog en promenad tillsammans med Elsa till hallen där vi skulle spela. dagens motstånd svarade Stenhagen/studan för. och som jag nämnt tidigare behövdes nästan en seger. något som vi också fick med oss efter en 9-7seger, viktigt.

Efter matchen bytte jag bara matchshortsen mot ett par träningsshorts och åkte direkt till gymmet. tränade några timmar (välbehövligt) innan jag gick till mamma för att käka tacos. mycket gott tyckte både jag och kim som stod för kvällens sällskap. efter middagen blev det lite stök och stojj tillsammans med brorsan. innan jag och kim gick ner till videobutiken för att hyra film tillsammans med albin. på råd från expiditen fick vi chuck & larry i handen. ett i efterhand val jag och troligen också kim ångrar, då han somnade:P och jag tyckte den var tråkig.

ha det

lovets första dag

vaknade ganska sent imorse, var i och för sig uppe ganska länge också. kim kom på besök innan jag ens hade hunnit byta om och vi skulle baka sa vi. men när vi hade hällt upp mjölet och insåg att vi behövde gå till affären här nedanför för att köpa mjölk så ställde vi in planerna. jag var inge hungrig, mer illamående då min frukost bestod av juice och godis som var kvar från gårdagen. kim var inte heller sugen, så vi hoppade som sagt över bakandet. istället satte vi oss vid datorn. och av olika anledningar fastnade vi där ett antal timmar, så socialt så.

sedan gick kim med mig till pappa innan vi skildes åt för att jag skulle vidare till stockholm. jag skulle hälsa på min faster och mina kusiner. det  bjöds på mycket god mat och det var allmänt bara trevligt.

I brist på annat att skriva så får man väl bara höja en röst för att det är trevligt att världens bäste tennisspelar kommer till sverige för att spela stockholm open. ingen nyhet längre men jag tycker att det nästan värt ett besök bara för att se Roger Federer spela.

I morgon är det match, viktig sådan mot Stenhagen/studan. får se hur det går. hoppas och tror givetvis på seger och det skulle innebära viktiga poäng för oss så här i slutet av serien.

ha det


Andra sidan

hade sovmorgon i morse, fram till 10.30 men jag vaknade vid 6 och var vaken någon timme, innan jag kunde somna om igen. tog en "lång" promenad till skolan där vi skulle ha svenska. det var en slapp lektion, vi skulle bara välja en bok som man inte trodde att man skulle läsa i vanliga fall. eftersom jag aldrig skulle läsa i vanliga fall fanns det mycket att välja på och tillsist blev det en bok som heter Fakta om finland, får se vad det är för skräp. till lunch blev det chicken kebab, det var smaskens. efter lunchen hade vi engelska och vi såg bara klart på filmen vi började på i tisdags. efter engelskan så var det biologi som gällde. vi fortsatte med vårat grupparbete om kloning och satt och diskuterade framtiden för detta område. sedan var det slut för dagen och lovet fick sin början.

Olof bjöd på riktigt god sockerkaka efter sista lektionen, det var en smakupplevelse utöver det vanliga. efter lovet är det min tur att bjuda på något gott.

efter skolan gick jag hemåt, sov en liten stund för att sedan åka ner på stan och köpa en ny jacka, som jag hade spanat in. sedan kom jag hem igen och somnade åter igen. trots att jag sovit en del så känner jag mig fortfarande trött, kanske sover lite lite.

när jag vaknade igen så åt jag lite hemmabakad pizza. innan paulsson kom och vi gick hit till mamma och kollade på tv.

the green mile feels so long

är det så uppenbart?

ha det

jaja

får väl ändå ta och avsluta kvällen med att hedra nicke som ställer upp inför säsongens sista matcher. snacka om vilja att vara med om man flyttar sin frus födelsedag och sin sons 1:års dag för att kunna coacha på matcherna. hoppas bara det blir mer folk på träningarna som är kvar och att vi kan knippa de poäng som behövs för att vi ska hålla oss kvar.

mening med ett smakråd om det ändå inte blir som tipset lyder:P hehehe

ha det

...

då var man klar med dem stora sakerna före lovet då. känns skönt och båda proven kändes bra idag. inledde först med en sovmorgon, vilket var skönt. sedan matteprov, lunch med glass till efterrätt. sedan var det biologi. planerade bara lite på det kloningsarbete vi ska genomföra för att sedan ha ett matteprov till i slutet av dagen.

efter skolan gick jag ner på stan där jag träffade kim. Vi tog en liten snabb fika och strosade bara runt i allmänhet. sedan promenerade vi hemåt. fick i alla fall dagens ärende avklarat till sist. kanske var dumt och det är nästan så att man ångrar det nu.

när jag kom hem hade vi fått besök från jönköping, trevligttrevligt.

allt e meningslöst

första avklarat

nu har jag gjort dagens första matteprov och det kändes faktsikt bra, till och med nästan riktigt bra. skönt som tusan. nu är det bara ett prov kvar för idag och sedan känns det som att det är lov trots att det är en dag kvar.

ha det

klurigt

har tagit paus i mitt mattepluggande nu. har två stycken härliga matteprov att se fram emot imorgon. det ena skulle i alla fall vara lätt och det andra var inte helt avgörande heller så så mycket pluggande har det inte blivit direkt. lever på gamla meriter och hoppas det kommer att fungera.

började annars dagen med en sovmorgon då spanskan var inställd, skönt. inledde istället med en religionsföreläsning som var rätt chill. sedan svenska, den var kanske ännu mer chill, jag och grabbarna började spåna på en resa till alperna. vore nice (och dyrt), smakar de så kostar de. Som E.T skulle sagt: pengar är inget problem. sedan var det lunch, dagen till ära serverades pannkakor. måste väl bittert erkänna att jag har börjat tröttna lite på denna delikatess. efter lunch hade vi ett nerkortat fysik-pass. vi pratade om lite kärnkraft osv. man kan väl säga att skoldagen inte var så ansträngande.

satt kvar en timme i skolan i hopp om att anton skulle åka med mig till träningen men så seg som han var och så lack som jag blev så drog jag tillsist utan honom ner på stan. han skulle promt göra en dagboksanalys till specialidrotten. på stan bestämde jag möte med kim. han köpte ett par skor innan vi gick och köpte sallad på cupido. den avnjöts vid fyrisån i det för dagen vackra vädret. var kanske sista gången i alla fall kim köpte sallad på det där stället. först hade dem sönder burken han skulle äta ur, redan innan han fick den. sedan så höll han på att spräcka käften på ett ben stort som ett finger som dem hade kryddat kycklingen med. men sån tur var kom han inte till skada utan vi kunde gå vidare och han köpte lite godis. sedan åkte jag till träningen.

när jag kom dit så visade det sig att vi inte hade några målvakter. (när hade vi det senast egentligen?) det är sånt som gör ens kväll tråkig. man blir bara grinig och omotiverad. efter den träningen vi hade så åkte jag bil hem med nicke, nicenice.

alla kanske inte förstår?

alla hjärtans dag imorrn, hmm...

 ha det

the green mile

ja då va kemi-provet gjort då. Det kändes som om det skulle ha gått ganska bra faktiskt, vore skönt om så va fallet. men jag höll på att svimma när jag fick syn på den sista uppgiften först. men efter lite funderingar var det bara att använda uteslutningsmetoden och det sunda förnuftet. efter provet så tog jag min frukost, som jag sedvanligt hade burit med mig till skolan. den bestod idag av en toast och två bullar. sedan var det dags för matte och fysik, tog det ganska lugnt orkade inte göra så mycket på den lektionen. men det behövdes kanske inte heller. sedan var det dags för lunch. det bjöds på grillkorv, ingen höjdare kanske. men tog en ändå och gick och satte mig. när jag slog mig ner sades det att fisken var väldigt god och jag blev tvungen att smaka, och den var faktiskt riktigt god. jag som inte ätit fisk på flera år. den var till och med så god att jag tog mera:P en historisk dag alltså:P

efter lunch skulle vi se på film på engelskan. det som visades var The green mile. riktigt bra film, sett den tidigare, vi fick dock inte se klart hela idag, den var längre än vad det hade räknats med. slutade sedan för dagen men gick och satte mig i matsalen för att plugga matte. men det blev inte särskilt mycket av den varan utan istället skulle jag börja röra mig hemåt. men jag kom inte längre än ut på skolgården innan jag satte mig ner igen. ville göra något, funderade på en promenad men så blev inte fallet.

istället åkte jag med linda ner på stan för att köpa en present till hennes bror. det blev bara en kort sväng på stan men hann i alla fall äta innan jag åkte för att träna.

träningen gick väl inte överdrivet bra direkt:p men kul i alla fall att tränar nicke var tillbaka, kan behövas en coach igen så här i slutet av säsongen.

kom hem och åt min andra middag för dagen och också två semlor, gott:).

något helt random: kom häromdagen på att datorn blir väldigt tråkig utan ljud. upptäckte nämligen de då ljudet på min dator plötsligt slutade att fungera. det var inte särskilt roligt eftersom det är skönt att kunna sitta och lyssna på musik och se på film. men nu har det i alla fall löst sig och det funkar igen, sån tur e

meningen med ett träningsprogram om man inte följer det?:P

vissa är kanske inte så smarta, eller säger i alla fall inte alltid det rätta

tur det

ha det


har man blivit trashcan?

hade anton som nattgäst natten till idag. det var trevligt och man kan väl sumera gårdagen med orden: det finns vissa dileman och möjligheter man inte vill uppleva varken i livet eller i fantasin:P vi pluggade dessutom lite kemi, har ju prov imorgon. får se hur det går.

dagen har varit ganska lugn, började med en slapp spanska lektion och sedan idrottslektion. blev klar med redskapsgymnastiken relativt snabbt så det fick bli lite innebandy också. sedan var det dags för lunch. den var ganska givande faktiskt, blev kallad till bordet där klassens tjejer satt. det jobbiga var att alla hade ätit upp och bara satt och kollade på mig som skulle äta. samtidigt så talades det en hel del skvaller, vet inte varför jag fick höra det men, kan vara kul att vara uppdaterad. var man ofokuserad i bara en sekund missade man något och det fick återupprepas och det var något jag ofta var så... efter lunch var det dags för klassråd och matte innan jag cyklade iväg till fyrishov.

på fyrishov skulle vi ha judo med specialidrotten men på grund av dubbelbokning fick vi börja i gymnastiksalen och det blev mest tänjningsövningar och armhävningar under hela lektionen. kul ändå.

man blir kallad lögnare fast man talar sanning, roligt, speciellt när man ofta håller sig äckligt nära sanningen

mycket man vill dela

ha det

slut på en vecka till

då sitter man här och tuggar på sega godisar från bensinmacken å dyra va dem också. är lite nere efter dagens förlust i det som var näst intill en måste match. vi förlorade med 7-4 mot hagunda och nu måste vi vinna de två återstående matcherna och även ha tur med resultaten i andra matcher. menmen man får väl se hur det går.

innan jag åkte till matchen var jag ner på stan med david. han investerade i lite kläder och likaså jag som köpte en skjorta. men det var väl det sista för den här månaden (säger vi) man kan ju inte bränna alla pengar. sedan tog vi en sallad med oss från cupido, smaskigt.

så här på kvällskvisten har man anton på besök och pluggar lite kemi, eller försöker i alla fall göra det. nu blir det nog någon film eller något.

en ganska händelselös dag, inte mycket att skriva om

veckan är slut...

ha det

seg dag

jahaja då sitter man här då, har egentligen inte så mycket att skriva om dagen. har inte gjort särskilt mycket utom tagit en promenad och hämtat saker hos kim. skulle väl ha pluggat egentligen, men det blev inte så mycket av den varan. får väl ta tag i det imorgon.

gårdagskvällen var skojig. inledde med att gå till kim och sedan till ekeby för att där käka på en pizzeria och träffa fler som skulle med på festen. mycket god kebab där faktiskt. sedan gick vi vidare mot hågaby. när vi kom dit visste vi inte var lokalen låg, men vi lyssnade till musiken som ekade, vilket vi inte borde gjort. vi kom till något ställe där ett band satt och repade. sedan gick vi mot centrumet igen och efter en stund i kylan kom vi rätt. festen blev lyckad även om den fick ett tidigt slut och det kom väl mindre folk än vad jag hade förväntat mig. men det var kul och träffa gamla kompisar och nya med för den delen. Kul och småprata med Elsa till exempel då detta inte hör till vardagen kanske:p ännu roligare kanske det var att se kim dansa. kung på golvet?

aja imorrn är det match, den är nog direkt avgörande om vi går vidare till slutspel eller ej. det kommer bli tungt då vi saknar lite spelare till våran i vanliga fall redan lilla trupp. så nu gäller de å tagga.

ha det

kurva uppåt från igår?

Sitter nu hemma hos kim. har precis kommit hit efter en lång promenad genom uppsala. dagen känns som att den varit ganska lång. började med att gå till skolan som vanligt. men det var i alla fall skönt med lite sovmorgon. började med svenska. ganska soft lektion, satt bara och gjorde intervjuövningar. sedan var det lunch och engelska som gällde. hade ett litet test på engelskan och det gick bra, och engelska som inte är min starka sida:P sedan var det dags för biologi. fick tillbaka mitt biologiprov som jag gjorde för några veckor sedan. trodde inte det skulle gå så bra men fick iaf MVG vilket var skönt med tanke på att jag inte hade så stor koll på vad som skrevs under provtiden.

nu börjar det dra sig mot kvällen här och ska snart ut på partaj. kan kanske bli trevligt.

ha det


allt går åt samma håll

börjar dagen som vanligt med att gå till skolan. inleder med spanska, ganska slapp lektion. sedan var det engelska på schemat, även det en ganska skön lektion. sett till vad engelska kan vara. Sedan var det dags för lunch, men det blev inte så mycket av den varan då det serverades lax och de som känner mig vet att fisk inte är min stora passion. i alla fall inte på tallriken. efter lunch var det plugg i kemi och sedan matte som gällde innan det var dags för seminarium i religion. det gick väl inte så där jättebra, vet inte men hade inte så mycket att framföra.

efter skolan gick jag hem, skulle plugga lite, men inledde med att försöka ta ikapp lite av den sömn man förlorat de senaste veckorna. sov väl en liten stund i alla fall innan jag öppnade kemiboken. gick väl inte jättebra men... får se hur de går

sedan åkte jag till träning. men när jag kom dit så var det bara jag och två till där. blev någorlunda irriterad då man gärna kunde varit hemma och gjort något helt annat om man bara vetat. nu fick man hoppa in och spela ouppvärmd med lag2. asså va e de som händer, säsongen börjar gå mot slutet och upplösningen och träningarna bara försvinner eller är ur fokus. men det är väl som med allt annat, det är på väg neråt...

fredag imorn, lite skönt att det snart är helg

ha det

en till

aja ännu en dag som gått till samlingen av en meningslös. började med att gå till skolan som vanligt, inledde med spanska. vi hade en ganska slapp lektion, diskuterade vem av några påhittade alternativ som skulle frisläppas från ett fängelse. sedan var det dags för religion och svenska. lämnade in min krönika om Peter Forsberg. efter lunch hade vi fysik. vi gjorde en liten labb och sedan var skoldagen slut. efter skolan satt jag kvar en stund för att skriva kemirapport.

sedan åkte jag och anton ner på stan för att käka, kunde inte bestämma var så tillslut hamnade vi på max där typ resten av laget redan satt.

på bussen diskuterades jeans, och jag ansågs som kräsen, som vanligt nu förtiden. men vem vill ha ett par jeans som alla andra har, jag vill vara lite egen i alla fall.

träningen gick inte så bra tycker jag, ont i knät å lågt tempo. ser inte jättebra ut inför helgen medtanke på att vi är underbemannade typ. efter träningen dröjde vi kvar lite i omklädningsrummet. innan man skulle ta bussen hem. fick vänta tio min. sen skulle man vara smart och byta till en buss som brukar gå i direktförbindelse direkt hem. men den skulle gå om 30min. så jag började gå längst resvägen och nästa hållplats skulle den inte stanna vid den tidpunkten så det blev en lång promenad men jag är trots allt hemma nu:P

imorrn är det torsdag:/ hatar dem numera

ha det

fettisdagen

började dagen med att ligga och dra mig till klockan åtta, upptäckte att jag hade väldigt ont i nacken. trodde att det berodde på dålig sömn, för det visste jag att jag hade haft. Men efter en stunds eftertanke kom jag på att vi hade haft redskapsgymnastik igår. På den skulle vi stå på huvet och det var nog det som var boven i dramat. Gick i alla fall till skolan, kom precis i tid. första lektionen var rätt slapp, plugg inför nästa veckas prov. Sedan var det dags för fysiklabb. Men den var liten och ganska enkel så det var skönt. sedan var skoldagen slut. men jag satt kvar och skrev lite på min krönika och började på min labbrapport också.

sedan bar det av mot stan med linda för att äta semla:D. det va smaskens. sedan gick vi runt och kollade i lite affärer. efter det tog linda bussen hem medan jag skulle fortsätta mot allians. Funderade på att gå men upptäckte att klockan kanske var för mycket för att hinna. Så det fick bli buss.

träningen gick banan, kände inte alls för att springa typ. sedan bar det av hemåt, här e de inte mycket action.

magic

ha det

den nya evolutionsteorin kanske...

När lyckan får vingar och flyger sin väg från boet. Och ensam kvar står en patetisk figur

kan man inte bara skita i allt?


måndagar dessa måndagar

sitter man hos mamma då,

inte mycket action idag inte, började skolan som vanligt med spanska, soft lektion, planerade lite inför framtiden bara. sen va de dags för redskapsgymnastik på idrotten, verkligen kul:P sedan vårrullar till lunch, det var gott de minsann. Efter lunchen hade vi klassråd och matte, gjorde inte så mycket kanske, siktade mer på eftermiddagens specialidrottsprov. detta prov var ganska klurigt trots att det bara var kryssfrågor. men skönt å ha de gjort.

hemkomst, lite msn, sedan kom kim förbi en sväng. Han lyckades på något vis gå vilse på vägen till mig trots att han varit där flertalet gånger. alltså en bedrift. vi gick senare till mamma å skildes där åt då han skulle hem. jag gick upp och tittade på innebandy på tv och tog de lugnt.

borde ha pluggat lite kanske, men har inte orken, kommer väl inte få den heller... men de blir väl imorn hur som helst:/

ha det


då va det slut på ytterligare en vecka

jahapp då har man en helg till att skriva till samlingen. och imorron är det specialidrottsprov oxå, är hyggligt förberedd men det kunde väl varit bättre. men det är en annan historia.

aja dagen då:
gick ner på stan där jag träffade linda, gick runt och kikade lite, ingen investering gjord. vi gick sedan och fikade på 018, skön personal där. ville fixa sköna platser åt oss men vi nöjde oss att sitta vid dörren. han ville lura linda att ta grädde;). efter en smaskig chokladtårta och pratstund tog vi bussen till gottsunda för att kolla på innebandy. såg väl ett av säsongens skönaste mål eventuellt. Nick in i eget mål, gjort av en brorsa till en i min klass, så de va lite kul. sedan bar det av till mamma, hjälpte henne att koppla in högtalare till tv:n. Pluggade också lite idrott medan jag kollade på barcelona. Sedan gick jag hemåt och nu sitter man här.

Summering av veckan:

Veckans citat topp 3, utan ordning:
Domare i torsdags: "lägg av med det där, ni kollar alldeles för mycket på tv."
Domare i går: "Det var ju efter det första" syftade på ett slag som kom efter ett annat slag, varpå den ena fick utvisning den andra inte.
Av en anonym spelare i laget: "att vara lättpåverkad är bra, det blir inte så dyrt"

syrror är trevliga, framför allt andras kanske, hehe. Några vet nog vad jag menar. andra är mer på distans å bara kul å snacka med eftersom man inte längre har kontakt med brorsan, hehe, intärnskämt

slutligen; det blir väldigt mycket slit med innebandyn den närmaste tiden om vi ska klara det vi vill.

imorrn är de måndag igen, kul. men nu är det dags för lite smygkikande på superbowl tror jag minsann

ha de

humörssvängningar?

jaha då var man hemkommen efter två matcher då, två förluster, två gjorda mål från min sida. började med att åka ut till björklinge för att lira match. matchen var ingen höjdare förutom uppryckningen i slutet från 7-1 till 7-5 men ändå en tung förlust. sedan var det vidare till allians som gällde för möte med sirius. efter uppladdning med pirog och lite trevligt sällskap så blåstes matchen igång. denna match var kanske inte heller någon höjdare om man säger så även om vi visade god inställning matchen igenom även om det gav mest resultat i första och andra. I den tredje perioden klappade vi igenom och matchen slutade 7-3 till sirius.

fick i andra matchens sista paus frågan av axel om jag va lite lack:p i och med att jag åkte ut två minuter efter en knuff i den första matchen och sedan satt å sa massa skit om ja de som låg nära under matchens gång så kan man väl förstå frågan. men kan inte riktigt ge något svar

efter en hel dag ägnad åt innebandy så ska det bli skönt att bara luta sig tillbaka och äta lite godis. får bli plugg imorn.

ha det så länge

mr.blå och jag på turné, hehe

ja då har man precis vaknat då. och som utlovat så skulle de komma en resumé på går dagskvällen.
Jag åker ner på stan för å träffa erik som kommer efter en stund, nyduschad som vanligt:P. vi bestämmer att vi ska äta på dragon palace, så vi går dit. väl där så är det fullsatt och kö så det fanns inget annat att göra än att gå därifrån. vi promenerade bort mot fugu, gick in och skulle sätta oss men såg då till min förtvivlan att de saknades biff med bambu/svamp på menyn. vi fick alltså återigen vända. nu gick vi för att äta italienskt på Rififi, väl där får vi först vänta en stund innan de säger att dem faktiskt stäger vid åtta och klockan va strax efter sju så mer tid än en timme behövdes iaf. (mycket att prata om). Vi gick då till china river lite smått irriterade på att de va så mycket folk överallt satte vi oss vid ett bord.

vi var båda sugna på cider så när servitrisen kom så frågade vi förståss om vi hade någon. och det fanns ju såklart, men efter en stund kom frågan om leg, vilket vi hade glömt, och vi tänkte iofs främst på vanlig cider, vilket det visade sig att det inte fanns dagen till ära:P

i övrigt så blev det en väldigt konstig stämning när servitrisen kom och skulle ta bort tallrikarna, jag och erik satt och snackade på, men vi tystnade när hon kom och kollade bara upp, hon sa något i stil med "mm" ett flertal gånger. erik lyckas dessutom kasta konstiga blickar runt sig i det tomma (avskiljda) rum som vi satt i. hon kollade lite konstigt på erik som om han vore retarded lr något. sen när hon gick så säger han att hon hade också kollat runt i rummet... å jag vet inte vad sanningen är.

det var inte så lätt att äta heller, man blev hela tiden iakttagen av ett gäng om 3 tjejer som satt några bord längre bort. inget konstigt med de kanske, men inge kul å va utstirrad heller:p ja när vi tillsist är nöjda och har betalat så vandrar vi bort mot stora torget, klockan var väl så där halv 10 och erik skulle hem och sova på en gång, konstigt bara att han va inne på msn till 1, men:P vi gick iaf genom stan och så klart så stöter vi nästan ihop med tjejerna igen. men vi gick bara förbi och hörde bara lite tissel dem emellan. de försökte få någon av dem att gå fram till oss, inget hände mer än att jag ringde efter skjuts när vi kommit fram till stora torget och de passerade återigen men kom iaf inte fram, och vi hade ju inte direkt vägarna förbi de då rökande tjejerna, hahaha

"passiv rökning är farligt" är väl eriks visdomsord för den kvällen

nu sitter man här och ska tagga inför dagens två matcher

ha det

Poeten på bild, mer modell?

Poeten på bild, mer modell?
har hans msn, hehe

Middag med den nyblivne poeten?

döm själva:

När du

När du ser på mig
När du rör vid mig
När du säger att jag är den vackraste som finns
När du lägger din hand i min
När du säger att du är min
När du säger att du alltid kommer älska mig
Då förstår jag att jag föralltid är din

Skriven av Erik Thorelli som en uppgift på svenskan tidigare idag. När jag hörde nyheten om att det fanns en dikt av denne unge, talangfulle poet blev jag tänd direkt och ville lansera den. Om den blir berömd får man väl räkna med en procentuel del av intäkterna. ge gärna ett omdöme, möjligen tycker vissa att han ska behålla tennisracketen i handen istället för pennan:P

mer information om (den fartfyllda?) middagen och så vidare får väl komma imorn antar jag.

ha det

ingen fotomodell direkt lr?


efter dagens diskussioner vid lunchbordet blev jag bara tvungen. döm själva, somliga hävdar att det finns potential på bilden (de menar troligtvis i bakgrunden, men va vet jag?)

när man har för mycket tid

då var skolan slut för dagen då, sitter just nu hemma hos mamma, efter att ha ätit några muffins i skolan innan jag gick hemåt. (mycket gott anton, får du göra om). dagen ser ut som följer: ingen aning, mer än att man kanske ska ner och käka en härlig kinamiddag på stan vid senare tidpunkt och att det eventuellt kommer besök från södrare breddgrader (jönköping).

nu när man ändå inte har något att göra kan man ju börja tagga in för morgondagens två matcher, detta görs nog bäst med lite onyttig mat och tv-tittande.

finns en hel del man saknar,

ha det

Och jag som var så trött igår

Jaha då sitter man här och har lite tid över och dessutom lite att göra. skulle ha sovmorgon idag till halv 11. men det blev troligtvis tvärtom. gick till sängs vanlig tid men somnade inte förän in på småtimmarna typ och sedan var man uppe med tuppen (alltså tidigare än vanligt). detta gör att jag bara går i cirklar här hemma och väntar på att gå till skolan:P

aja nu ska man väl göra sig klar för att sedan promenera iväg

ha det


RSS 2.0